1221 Budapest, Duna u. 1-3.
GERMAINE de CAPUCCINI - TIMEXPERT

Hydracure – Hialuronsavas bőrfeltöltő kezelés

2022-ben piacra dobott forradalmi kezelés, ahol a hialuronsav új dimenziót kap. A hydracure kezelés kozmetikai alternatívája a hialuronsavas injekciós bőrfeltöltéseknek.

VOGUE Beauty Awards díjas, aktív mélyhidratáló kezelés, amely megvédi a bőrt a kiszáradástól és ellenállóbbá teszi az öregedés jeleivel szemben.

Eredmény:

0-geramine-de-capuccini-timexpert-hydraluronic-gervan nikolett kozmetikus budapest

Hidratáló-, töltőterápia amely 3 különböző molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz, előnyeit a maximálisra emelve.

A hialuronsav testünkben természetesen is megtalálható, az izületekben, izmokban és a szemben, ( egy 70kg-os felnőtt esetén körülbelül 15g) melynek fele a bőrünkben van jelen. Úgy viselkedik mint egy szivacs, saját súlyának akár 1000-szeresét képes megkötni vízben, tehát 1 grammnyi 1 litert képes megkötni.

A hialuronsav több kölünféle molekulasúllyal létezik, ezeket nagy, közepes és alacsony molekulasúlyúaknak nevezzük. Ahogy a nevükben is benne van, eltérő méretű molekulák, így a bőr rétegeibe is más mértékben tudnak hasznosulni.
A mélyebb rétegekbe a kisebb molekulasúlyú tud bejutni, viszont a nagyobb molekulasúlyúnak nagyobb a vízfelvevő képessége, míg a közepes molekulasúlyú a bőr védőrétegét erősíti.
Éppen ezért szükség van mindegyikre.

Kis molekulasúlyú hialuronsav:

Mivel a hialuronsav egy nagy molekulasúlyú anyag, ezért nehezen jut át a bőr felszínén. Annak érdekében, hogy mélyebben tudjon felszívódni, lekicsinyítették a molekulát. Ennek köszönhetően mélyen a bőrbe jut, így belülről tölti fel a bőrt. Kiváló mélyrétegi vízhiány kezelésére.

Közepes molekulasúlyú hialuronsav:

Segítségével erősödik a bőr természetes védőrétege. Védelmet nyújt a szabadgyökök és a környezeti szennyezőanyagok ellen, valamint bizonyos felszíni baktériumokkal szembeni immunválasz megfelelő működésében van szerepe.

Nagy molekulasúlyú hialuronsav:

Védő, hidratáló réteget képez a bőrön, legmagasabb a vízmegtartó képessége.

Javasolt:

Minden bőrtípusra, különösen:

hydraluronic

Főbb hatóanyagok:

– Nagy, közepes, alacsony molekulatömegű hialuronsav
– EPS természetes exopoliszacharidok
– Mikroszivacsok
– Ceramidok
– Japán vulkanikus termálvíz (Izumo Yumura)

hydracure-facial

Hydracure kezelés ára

26.250 Ft

Kezelési idő: 75 perc

Mejia Mollinedo Mariann
Mejia Mollinedo Mariann
2024-03-01
ajánlja
Kedves Niki! Köszönöm szépen 🌸 A foltok látványosan halványodtak az első kezelés után.😀 Mindenkinek ajánlani tudom aki foltokkal küzd.És meg akar szabadulni tőle😀 🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Magdolna Szilágyi
Magdolna Szilágyi
2023-06-14
ajánlja
Niki elhivatott, nagyon lelkiismeretes kozmetikus. Régóta használok minőségi krémeket. Mégsem voltam elégedett. Nikitől tanultam meg, hogy milyen fontos a bőr kozmetikus általi tisztítása ahhoz, hogy a tápanyagok fel is tudjanak szívódni. Azóta rendszeresen járok hozzá és valóban megtapasztaltam ezt. Profizmusa segített abban, hogy meglássa, enyhén ödémás az arcom, amelyre sensitiv kezelést és otthoni használatra krémeket adott, amitől látványos változás állt be az arcom megjelenésében. Jobban érzem magam a bőrömben! Köszönöm szépen Niki!
Katalin Mikó
Katalin Mikó
2023-01-14
ajánlja
Tegnap voltam Nikinél, a hely kedves, megnyerő, Niki pedig fantasztikus, állandó vendége leszek!! Üdv. Mikó Katalin
Nikol Zobor
Nikol Zobor
2022-11-15
ajánlja
Ma voltam először Nikinél, de az biztos,hogy nem utoljára. Niki nagyon ügyes és nagyon kedves. A szalon pedig gyönyörű. Alig várom a következő alkalmat, óriási feltöltődés volt. Köszönöm❣
Hajnalka Dóra
Hajnalka Dóra
2022-08-19
ajánlja
Nagyon kedves a személyisége, a nyugalom szigete a szalon és fantasztikus volt az arckezelése.
Esses Krisztina És Attila
Esses Krisztina És Attila
2022-07-19
ajánlja
Nagyon szép szalon, Niki profi szakember, profi eszközökkel, krémekkel!

Rólam

Gerván Nikolett- kozmetikus

Célom, hogy szalonomban elérhetőek legyenek a „hagyományos” kozmetika, a gyógy- és bőresztétikai  kezelések,  a legújabb orvos-kozmetikai innovációk bevezetése.  Megbízható, hatékony, luxus márkákkal, valódi eredményekkel  ugyanakkor megfizethető áron.

Munkám során kizárólag nemzetközileg elismert, kiváló minőségű, orvosi tisztaságú (steril, injektálható) márkákkal dolgozok, melyek hátterében szakértő (biomérnök, vegyészmérnök…) csapat áll, laboratóriumi fejlesztésekkel, klinikai tesztelésekkel.

Szabadidőmben folyamatosan kutatok, milyen új márkák, kezelések, hatóanyagok kerültek be a magyar piacra. Tanfolyamokra, előadásokra iratkozok be, hogy körbejárjam és kipróbáljam az adott trendeket,  majd behozzam a kozmetikámba, Vendégeimnek azokat a megszűrt szolgáltatásokat, amiket kipróbáltam, láttam az eredményességét, értem a működési elvét és amikben valóban hiszek!

OKLEVELEIM

Megoldásokkal, otthonápolási tanácsokkal segítem minden kedves Vendégemet egy csendes, nyugodt környezetben, egyszemélyes kozmetikám diszkrét hangulatában.

Egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom, így nálam Mindenki kiemelkedő odafigyeléssel szépülhet.

Várlak szeretettel!

Azoknak akik „nem hisznek a krémekben” gondoljatok bele, emlékeztek a 20 éve használt Nokia 3310-esre? Mekkora fejlődésen ment át a technológia? Hatalmas az ugrás a legújabb iPhone-hoz képes. De nézhetünk egy számítógépet, autót… Tényleg azt gondoljátok, hogy az egyik legfelkapottabb iparág nem fejlődik ilyen mértékben? Persze,  mert nem akar minden Nő szép lenni és nem is költünk a külsőnkre.:):D

Ma már más egy kozmetika kezelés, professzionális márkával, képzett szakemberrel mint akár pár évvel ezelőtt.  Persze nem vagyunk varázslók egy alkalommal mi sem tudunk csodát művelni (mondjuk van hogy igen:)), mint ahogy nem lehet egy angol órával nyelvvizsgázni , egy futással lefogyni. De ha eljössz hozzám és megfogadod a tanácsaim akkor segítek és megteszem a részem, hogy még csodásabb legyél!:)

U.I.:

Ne engem válassz ha

  • Inkább hiszel és hallgatsz a bloggerekre, insta sztárokra.
  • Neked mindegy hogy milyen anyagokat használ a kozmetikus a kezelés során
  • Ha nem számít, hogy továbbképzi e magát a szakember akit választasz
  • Rajtad szabad kísérletezni, úgy hogy savas hámlasztás, tűs kezelés stb. oktatásán idő és pénz spórolás miatt nem vesz részt a kezelőd
  • Úgy gondolod, hogy a dm, avon, nivea ugyan azt a minőséget kínálja mint egy professzionális márka
  • Azt hiszed gyógyszertárban kikevert pakolásokkal is professzionális kezelést érhetsz el
  • Csak olcsón meg akarod úszni az egészet, minden más lényegtelen

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem  tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Kérj visszahívást tőlem

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Galéria

Tekints be a szalonba

Térkép

Legkedveltebb kezeléseim