1221 Budapest, Duna u. 1-3. 2. emelet (142-es kapucsengő)
GERMAINE de CAPUCCINI - TIMEXPERT

Timexpert Rides Neo Age ránctalanító arckezelés

A laboratoriumban történő biomérnöki fejlesztések és a leginnovatívabb eredmények által létrehozott új, szabadalmaztatott, formulákkal került megalkotásra ez a merően egyedi anti-aging program.

Statikus és a dinamikus ráncok ellen kifejlesztve, hatásosságát az University Of Valencia Faculty Of Medicine egyetem tesztelte.

Statikus ránc:
A gravitáció és az idő múlásával a belső öregedés okozza, valamint az életmódunkkal összefüggő tényezők.
Dinamikus ránc:
Arcmimikából, gesztikulációból ered. Arckifejezéseinktől függően alakul, idővel állandósul és elmélyül.

Rides Neo Age kezelés hatása:

timexpert ránctalanító arckezelés

Főbb hatóanyagok:

Három peptid szinergikus kombinációja , mely semlegesíti az arc összehúzódásait. Innovatív megoldás a dinamikus ráncok ellen, melyek nap mint nap megjelennek a bőrünkön.

A statikus ráncok ellen, amit az évek múlásával a gravitáció és a kötőszövet rugalmasságának, feszességének csökkenése idéz elő.  A Tissulage Tech három dimenziós keretet ad a kötőszöveti sejteket körülvevő, fehérjékből és szénhidráltokből felépülő hálózathoz, új rostokat, kollagént és elasztint termel.

Szabadalmaztatott formula, alapja az anti-aging hatású iskolavirág koncentrátuma. A botox természetes alternatívájának tartják, mivel ellazítja az izmokat s kisimítja a ráncokat. Nem mellékesen regeneráló, sejtosztódást generáló tulajdonsága igazolt.

Botox injekciókon alapuló kezelések inspirálták, semlegesítve a mindennapi arcmimika hatását. Feltölti és kisimítja a ráncokat, mimikai vonalakat.

Hogy még hatékonyabb legyen a kezelés, kombináljuk az exkluzív formulákat két olyan masszázzsal, melynek alapja a hagyományos kínai orvoslásból vett technika.

Mindkét masszázs nem csak pihentető, hanem egészséges is, kulcsfontosságú az egészséges, feszesebb bőrért.

Köpölyözés

A köpölyözést Kínában már több ezer évvel ezelőtt is alkalmazták, és még ma is a hagyományos kínai orvoslás eszköze.
Szívó hatása miatt megemeli a bőrt, a köpölyözés területére áramlik a vér, a hajszálerek kitágulnak. Felgyorsulnak a keringési folyamatok, az erekbe friss vér és több oxigén áramlik, beindul a nyirokáramlás és vele együtt a méregtelenítés. A kötőszövetek megtisztulnak a felhalmozódott salakanyagoktól.

Gua-Sha

A Gua-Sha egy ősi kínai masszázs módszer, amely a meridián rendszer stimulálásán alapul. A speciális mozdulatok révén a meridiánokban fokozódik az energiaáramlás, a pangások pedig megszünnek. Hatására aktiválódik a vér- és nyirok keringés. Az akupresszúrás pontok érintésével serkenti a szervezet öngyógyító folyamatait. Az idegrendszerre gyakorolt hatása sem elhanyagolható. Ellazítja az egész testet és az elmét.

A kínai kultúrában évszázadok óta használnak ásványokat, és nagyra becsülik gyógyító, nyugtató hatásai révén.  Úgy tartják, kihatnak az emberi szervezetre, tárolják, sugározzák a pozitív energiájukat. Felszabadítja az érzelmi blokkokat, nyugtatja a háborgó idegeket, fizikailag serkenti a keringést, a szervezetből segít kiűzni a méreganyagokat, sőt bőrbetegségekre is használják. Szerintük mind közül ez a kő a leghatékonyabb. (Ráadásul ez a szeretet köve.:))

Timexpert-Rides-Neo-Age

Timexpert Rides Neo Age kezelés ára

30.000 Ft

Kezelési idő: 90 perc

Magdolna Szilágyi
Magdolna Szilágyi
2023-06-14
ajánlja
Niki elhivatott, nagyon lelkiismeretes kozmetikus. Régóta használok minőségi krémeket. Mégsem voltam elégedett. Nikitől tanultam meg, hogy milyen fontos a bőr kozmetikus általi tisztítása ahhoz, hogy a tápanyagok fel is tudjanak szívódni. Azóta rendszeresen járok hozzá és valóban megtapasztaltam ezt. Profizmusa segített abban, hogy meglássa, enyhén ödémás az arcom, amelyre sensitiv kezelést és otthoni használatra krémeket adott, amitől látványos változás állt be az arcom megjelenésében. Jobban érzem magam a bőrömben! Köszönöm szépen Niki!
Katalin Mikó
Katalin Mikó
2023-01-14
ajánlja
Tegnap voltam Nikinél, a hely kedves, megnyerő, Niki pedig fantasztikus, állandó vendége leszek!! Üdv. Mikó Katalin
Nikol Zobor
Nikol Zobor
2022-11-15
ajánlja
Ma voltam először Nikinél, de az biztos,hogy nem utoljára. Niki nagyon ügyes és nagyon kedves. A szalon pedig gyönyörű. Alig várom a következő alkalmat, óriási feltöltődés volt. Köszönöm❣
Hajnalka Dóra
Hajnalka Dóra
2022-08-19
ajánlja
Nagyon kedves a személyisége, a nyugalom szigete a szalon és fantasztikus volt az arckezelése.
Esses Krisztina És Attila
Esses Krisztina És Attila
2022-07-19
ajánlja
Nagyon szép szalon, Niki profi szakember, profi eszközökkel, krémekkel!

Rólam

Gerván Nikolett- kozmetikus

Gerván Nikolett vagyok szakképzett és gyakorlott kozmetikus.

Bizonyítványomat kitűnő eredménnyel szereztem meg, ami garancia arra, hogy értem a bőr felépítését és működési elvét, ez jelenti a sikert a bőr természetes szépségének megőrzésében és a bőrproblémák kezelésében.

Szenvedélyem arckezeléseket végezni azokkal a termékekkel, amelyek valóban hatékony és látványos eredményekkel szolgálnak.

A természetes bőrápolás elkötelezett híveként munkám során a kiváló minőségű, nemzetközileg elismert Janssen Cosmetics termékeit használom, melyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek és minden bőrtípus problémáira találnak megoldást.

Folyamatosan részt veszek a cég által szervezett szakmai képzéseken annak érdekében, hogy munkám színvonala az új felfedezésekkel és technológiákkal együtt fejlődjön, melyekkel rövidebb idő alatt tudok eredményt elérni.

Személyre szóló megoldásokkal, otthonápolási tanácsokkal segítem minden kedves Vendégemet egy csendes, nyugodt környezetben, egyszemélyes kozmetikám diszkrét hangulatában.

Egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom, így nálam Mindenki kiemelkedő odafigyeléssel szépülhet.
Várlak szeretettel!

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem  tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Kérj visszahívást tőlem

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Galéria

Tekints be a szalonba

Térkép

Legkedveltebb kezeléseim

C-vitamin kezelés

Fejlett orvos-kozmetikai díjnyertes kezelés, amely a c-vitamin előnyeit és a nanotechnológia területén elért tudományos eredményeket használja fel a bőr idő előtti öregedése elleni küzdelemben

Tovább a kezeléshez