1221 Budapest, Duna u. 1-3.

Szemöldök laminálás

Gyönyörűen ívelt, dús szemöldök, természetes hatás! Azonnali látványos eredmény, hosszantartó hatás!

A speciális technikának köszönhetően a legkuszább szemöldököt is a helyére lehet rendezni. Jelenleg ez a legtartósabb eljárás, amely nem tetoválás. Az eredmény 6-8 héten át tartós.

Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, sőt a hiányos szemöldökszálak okozta hibákat is eltüntethetjük.
Kinek ajánlom?

Vendégeim véleményei

A kezelés ára:

Szemöldök laminálás: 12.000 Ft

Festéssel: 12.500Ft

Henna festéssel, stylinggal: 16.500Ft

Valentin napi
akció!

Ha február 14. éjfélig felveszed velem a kapcsolatot, akkor hialuronsavas szemmaszkos kezelést kapsz a laminálás mellé ajándékba!

Szemöldök laminálás: 9.000 Ft

Festéssel együtt:
10.000Ft!

Határidő:

Nap
Óra
Perc
Mp.

Intenzíven hidratáló és bőrkisimító szempárnák azonnali hatással. A finom vonalak és ráncok gyorsan feltöltődnek. A szem környéke üdének és fiatalabbnak tűnik már egy használat után is. Új energia és frissesség a fáradt szemek számára.

Főbb hatóanyagok:

 A paracress kivonatot a botox természetes alternatívájának tartják, mivel helyileg alkalmazva oldja az izomfeszültséget, ezáltal simítja a ráncokat.

Botanikai hialuronsav ezüstfül- vagy hógomba kivonatból. Poliszacharidokban gazdag, amely a hialuronsavval azonos hatást biztosít.

A hosszú láncú hialuronsav védőréteget képez a bőrön, így védve azt a kiszáradástól. A finom vonalak azonnal feltöltődnek.

Rövid láncú hialuronsav behatol a bőr mélyebb rétegeibe, hosszantartó nedvességgel látja el.

Szacharid izomerát bőrazonos szénhidráltkomplex a bőr hosszantartó hidratálásáért. 72 órás hosszú távú hatás.

A koffein növeli a bőr mikrokeringését és élénkítő hatású.

Tipp: vigyél haza is belőle és tedd a hűtőszekrénybe, ez fokozza a hűsítő, frissítő és duzzanat csökkentő hatását! Azonnali segítség;)

Várlak szeretettel!

Rólam

Gerván Nikolett- kozmetikus

Célom, hogy szalonomban elérhetőek legyenek a „hagyományos” kozmetika, a gyógy- és bőresztétikai  kezelések,  a legújabb orvos-kozmetikai innovációk bevezetése.  Megbízható, hatékony, luxus márkákkal, valódi eredményekkel  ugyanakkor megfizethető áron.

Munkám során kizárólag nemzetközileg elismert, kiváló minőségű, orvosi tisztaságú (steril, injektálható) márkákkal dolgozok, melyek hátterében szakértő (biomérnök, vegyészmérnök…) csapat áll, laboratóriumi fejlesztésekkel, klinikai tesztelésekkel.

Szabadidőmben folyamatosan kutatok, milyen új márkák, kezelések, hatóanyagok kerültek be a magyar piacra. Tanfolyamokra, előadásokra iratkozok be, hogy körbejárjam és kipróbáljam az adott trendeket,  majd behozzam a kozmetikámba, Vendégeimnek azokat a megszűrt szolgáltatásokat, amiket kipróbáltam, láttam az eredményességét, értem a működési elvét és amikben valóban hiszek!

OKLEVELEIM

Megoldásokkal, otthonápolási tanácsokkal segítem minden kedves Vendégemet egy csendes, nyugodt környezetben, egyszemélyes kozmetikám diszkrét hangulatában.

Egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom, így nálam Mindenki kiemelkedő odafigyeléssel szépülhet.

Várlak szeretettel!

Azoknak akik „nem hisznek a krémekben” gondoljatok bele, emlékeztek a 20 éve használt Nokia 3310-esre? Mekkora fejlődésen ment át a technológia? Hatalmas az ugrás a legújabb iPhone-hoz képes. De nézhetünk egy számítógépet, autót… Tényleg azt gondoljátok, hogy az egyik legfelkapottabb iparág nem fejlődik ilyen mértékben? Persze,  mert nem akar minden Nő szép lenni és nem is költünk a külsőnkre.:):D

Ma már más egy kozmetika kezelés, professzionális márkával, képzett szakemberrel mint akár pár évvel ezelőtt.  Persze nem vagyunk varázslók egy alkalommal mi sem tudunk csodát művelni (mondjuk van hogy igen:)), mint ahogy nem lehet egy angol órával nyelvvizsgázni , egy futással lefogyni. De ha eljössz hozzám és megfogadod a tanácsaim akkor segítek és megteszem a részem, hogy még csodásabb legyél!:)

U.I.:

Ne engem válassz ha

  • Inkább hiszel és hallgatsz a bloggerekre, insta sztárokra.
  • Neked mindegy hogy milyen anyagokat használ a kozmetikus a kezelés során
  • Ha nem számít, hogy továbbképzi e magát a szakember akit választasz
  • Rajtad szabad kísérletezni, úgy hogy savas hámlasztás, tűs kezelés stb. oktatásán idő és pénz spórolás miatt nem vesz részt a kezelőd
  • Úgy gondolod, hogy a dm, avon, nivea ugyan azt a minőséget kínálja mint egy professzionális márka
  • Azt hiszed gyógyszertárban kikevert pakolásokkal is professzionális kezelést érhetsz el
  • Csak olcsón meg akarod úszni az egészet, minden más lényegtelen

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem  tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Kérj visszahívást tőlem

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Galéria

Tekints be a szalonba

Térkép

Legkedveltebb kezeléseim