1221 Budapest, Duna u. 1-3. 2. emelet (142-es kapucsengő)

Szemöldök laminálás

Gyönyörűen ívelt, dús szemöldök, természetes hatás! Azonnali látványos eredmény, hosszantartó hatás!

A speciális technikának köszönhetően a legkuszább szemöldököt is a helyére lehet rendezni. Jelenleg ez a legtartósabb eljárás, amely nem tetoválás. Az eredmény 6-8 héten át tartós.

Használatával teltebb, rendezettebb hatást érhetünk el, sőt a hiányos szemöldökszálak okozta hibákat is eltüntethetjük.
Kinek ajánlom?

Vendégeim véleményei

A kezelés ára:

Szemöldök laminálás: 11.000 Ft

Festéssel: 12.000Ft

Henna festéssel, stylinggal: 13.000Ft

Valentin napi
akció!

Ha február 14. éjfélig felveszed velem a kapcsolatot, akkor hialuronsavas szemmaszkos kezelést kapsz a laminálás mellé ajándékba!

Szemöldök laminálás: 9.000 Ft

Festéssel együtt:
10.000Ft!

Határidő:

Nap
Óra
Perc
Mp.

Intenzíven hidratáló és bőrkisimító szempárnák azonnali hatással. A finom vonalak és ráncok gyorsan feltöltődnek. A szem környéke üdének és fiatalabbnak tűnik már egy használat után is. Új energia és frissesség a fáradt szemek számára.

Főbb hatóanyagok:

 A paracress kivonatot a botox természetes alternatívájának tartják, mivel helyileg alkalmazva oldja az izomfeszültséget, ezáltal simítja a ráncokat.

Botanikai hialuronsav ezüstfül- vagy hógomba kivonatból. Poliszacharidokban gazdag, amely a hialuronsavval azonos hatást biztosít.

A hosszú láncú hialuronsav védőréteget képez a bőrön, így védve azt a kiszáradástól. A finom vonalak azonnal feltöltődnek.

Rövid láncú hialuronsav behatol a bőr mélyebb rétegeibe, hosszantartó nedvességgel látja el.

Szacharid izomerát bőrazonos szénhidráltkomplex a bőr hosszantartó hidratálásáért. 72 órás hosszú távú hatás.

A koffein növeli a bőr mikrokeringését és élénkítő hatású.

Tipp: vigyél haza is belőle és tedd a hűtőszekrénybe, ez fokozza a hűsítő, frissítő és duzzanat csökkentő hatását! Azonnali segítség;)

Várlak szeretettel!

Rólam

Gerván Nikolett- kozmetikus

Gerván Nikolett vagyok szakképzett és gyakorlott kozmetikus.

Bizonyítványomat kitűnő eredménnyel szereztem meg, ami garancia arra, hogy értem a bőr felépítését és működési elvét, ez jelenti a sikert a bőr természetes szépségének megőrzésében és a bőrproblémák kezelésében.

Szenvedélyem arckezeléseket végezni azokkal a termékekkel, amelyek valóban hatékony és látványos eredményekkel szolgálnak.

A természetes bőrápolás elkötelezett híveként munkám során a kiváló minőségű, nemzetközileg elismert Janssen Cosmetics termékeit használom, melyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek és minden bőrtípus problémáira találnak megoldást.

Folyamatosan részt veszek a cég által szervezett szakmai képzéseken annak érdekében, hogy munkám színvonala az új felfedezésekkel és technológiákkal együtt fejlődjön, melyekkel rövidebb idő alatt tudok eredményt elérni.

Személyre szóló megoldásokkal, otthonápolási tanácsokkal segítem minden kedves Vendégemet egy csendes, nyugodt környezetben, egyszemélyes kozmetikám diszkrét hangulatában.

Egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom, így nálam Mindenki kiemelkedő odafigyeléssel szépülhet.
Várlak szeretettel!

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem  tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Kérj visszahívást tőlem

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Galéria

Tekints be a szalonba

Térkép

Legkedveltebb kezeléseim

C-vitamin kezelés

Fejlett orvos-kozmetikai díjnyertes kezelés, amely a c-vitamin előnyeit és a nanotechnológia területén elért tudományos eredményeket használja fel a bőr idő előtti öregedése elleni küzdelemben

Tovább a kezeléshez