1221 Budapest, Duna u. 1-3. 2. emelet (142-es kapucsengő)

Kaviáros luxus arckezelés

December 31-ig 20% kedvezmény!

Luxus anti-aging kezelés stresszes, rohanó életmódot folytató 40 év feletti hölgyek és férfiak számára.

A kaviár nem csak ínyenceknek való!

A kaviárt a kozmetikai termékek egyik legfényűzőbb hatóanyagának tartják. Nem csoda, hiszen ritkaságnak számít, így még inkább értékes, és használata igazi luxus. Kozmetikai szempontból a hatóanyag tartalma sem elhanyagolható. Sejtszintű felépítése kísértetiesen hasonlít az emberi bőr sejtjeinek felépítésére. Ilyen termékeket használni olyan, mintha a szervezetünk építőköveit sokszoroznánk meg. Azonnal hasznosul, tekintve, hogy a bőrünk sejtjei átalakítás nélkül dolgozhatnak összetevőivel.

Tiszta luxus a bőr számára!
Töltsd fel bőröd értékes tápanyagokkal és add vissza fiatalos kinézetét a kaviár segítségével!

A kaviár kivonat gazdag aminosavakban, foszfolipidekben, esszenciális zsírsavakban, nukleinsavban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és vitaminokban, így kiváló antioxidáns, bőrregeneráló, mélyhidratáló, biostimuláló hatással bír.

Támogatja a mikrokeringést, az oxigén ellátást, fokozza az új sejtek képződését. A kaviár roppant intenzív és tápláló hatású, a fáradt megjelenésű bőrnek új frissességet kölcsönöz.

Intenzív nedvességet biztosít és azonnal látható simább és feszesebb bőrt eredményez, amely fiatalosan és frissen ragyog már egy kezelés után!

Fekete arany a bőrnek: a gazdag öregedésgátló kezelés olyan kiváló összetevőket ötvöz, mint az értékes kaviár, az alga kivonatok és a hialuron

Nem csak vizuálisan luxus, kényeztető élmény, hanem a legértékesebb összetevők kellemes nedvességet, érezhetően fiatal, friss megjelenést biztosítanak.

A kaviár szó perzsa eredetű, először ők kezdték el halászni. Gyógyító hatást tulajdonítottak neki, később gasztronómiai különlegességként fogyasztották. Az ókori egyiptomban a lakoma végét jelentette amikor a kaviárt szolgálták fel. A fekete arany ma nagyon drága, ezért luxus anti-aging hatóanyagként tartják számon, és a fiatalság elixírjeként emlegetik.

A kaviáros luxus arckezelés hatása:

Play Video

A kezelés menete:

A kezelés időtartama:1-1,5 óra

Letisztítás
1
Tonizálás
2
Peeling
3
Tonizálás
4
Ampulla kaviár extract
5
Kaviár shake maszk
6
Masszázs - kaviáros masszázs krémmel
7
Szérum – Kaviár Gyöngy Elixir
8
Záró ápolás – Luxus Kaviár krém
9
  • Kaviár Luxury krém
  • Kaviár Pearl Elixír
  • Kaviár Extract ampulla

Vendégeim véleményei

Akció!

Határidő: 2022. december 31.

Ha december 31-ig felveszed velem a kapcsolatot,
akkor 20% KEDVEZMÉNYT kapsz a kezelés árából. 🤗

A legkésőbbi foglalható időpont január 15.

A kezelés ára: 22.000 Ft helyett
most 17.600 Ft! (4.400 Ft megtakarítás)

Az ajánlat még eddig vehető igénybe:

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Mp.
caviar

Kaviáros luxus arckezelés

25.000 Ft

Kezelési idő: 60-90 perc

Rólam

Gerván Nikolett- kozmetikus

Gerván Nikolett vagyok szakképzett és gyakorlott kozmetikus.

Bizonyítványomat kitűnő eredménnyel szereztem meg, ami garancia arra, hogy értem a bőr felépítését és működési elvét, ez jelenti a sikert a bőr természetes szépségének megőrzésében és a bőrproblémák kezelésében.

Szenvedélyem arckezeléseket végezni azokkal a termékekkel, amelyek valóban hatékony és látványos eredményekkel szolgálnak.

A természetes bőrápolás elkötelezett híveként munkám során a kiváló minőségű, nemzetközileg elismert Janssen Cosmetics termékeit használom, melyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek és minden bőrtípus problémáira találnak megoldást.

Folyamatosan részt veszek a cég által szervezett szakmai képzéseken annak érdekében, hogy munkám színvonala az új felfedezésekkel és technológiákkal együtt fejlődjön, melyekkel rövidebb idő alatt tudok eredményt elérni.

Személyre szóló megoldásokkal, otthonápolási tanácsokkal segítem minden kedves Vendégemet egy csendes, nyugodt környezetben, egyszemélyes kozmetikám diszkrét hangulatában.

Egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom, így nálam Mindenki kiemelkedő odafigyeléssel szépülhet.
Várlak szeretettel!

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem  tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Kérj visszahívást tőlem

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Galéria

Tekints be a szalonba

Térkép

Legkedveltebb kezeléseim

C-vitamin kezelés

Fejlett orvos-kozmetikai díjnyertes kezelés, amely a c-vitamin előnyeit és a nanotechnológia területén elért tudományos eredményeket használja fel a bőr idő előtti öregedése elleni küzdelemben

Tovább a kezeléshez