1221 Budapest, Duna u. 1-3.

Kaviáros luxus arckezelés

Luxus anti-aging kezelés stresszes, rohanó életmódot folytató 40 év feletti hölgyek és férfiak számára.

Luxus anti-aging kezelés stresszes, rohanó életmódot folytató 40 év feletti hölgyek és férfiak számára.

A kaviár nem csak ínyenceknek való!

A kaviárt a kozmetikai termékek egyik legfényűzőbb hatóanyagának tartják. Nem csoda, hiszen ritkaságnak számít, így még inkább értékes, és használata igazi luxus. Kozmetikai szempontból a hatóanyag tartalma sem elhanyagolható. Sejtszintű felépítése kísértetiesen hasonlít az emberi bőr sejtjeinek felépítésére. Ilyen termékeket használni olyan, mintha a szervezetünk építőköveit sokszoroznánk meg. Azonnal hasznosul, tekintve, hogy a bőrünk sejtjei átalakítás nélkül dolgozhatnak összetevőivel.

Tiszta luxus a bőr számára!
Töltsd fel bőröd értékes tápanyagokkal és add vissza fiatalos kinézetét a kaviár segítségével!

A kaviár kivonat gazdag aminosavakban, foszfolipidekben, esszenciális zsírsavakban, nukleinsavban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és vitaminokban, így kiváló antioxidáns, bőrregeneráló, mélyhidratáló, biostimuláló hatással bír.

Támogatja a mikrokeringést, az oxigén ellátást, fokozza az új sejtek képződését. A kaviár roppant intenzív és tápláló hatású, a fáradt megjelenésű bőrnek új frissességet kölcsönöz.

Intenzív nedvességet biztosít és azonnal látható simább és feszesebb bőrt eredményez, amely fiatalosan és frissen ragyog már egy kezelés után!

Fekete arany a bőrnek: a gazdag öregedésgátló kezelés olyan kiváló összetevőket ötvöz, mint az értékes kaviár, az alga kivonatok és a hialuron

Nem csak vizuálisan luxus, kényeztető élmény, hanem a legértékesebb összetevők kellemes nedvességet, érezhetően fiatal, friss megjelenést biztosítanak.

A kaviár szó perzsa eredetű, először ők kezdték el halászni. Gyógyító hatást tulajdonítottak neki, később gasztronómiai különlegességként fogyasztották. Az ókori egyiptomban a lakoma végét jelentette amikor a kaviárt szolgálták fel. A fekete arany ma nagyon drága, ezért luxus anti-aging hatóanyagként tartják számon, és a fiatalság elixírjeként emlegetik.

A kaviáros luxus arckezelés hatása:

Play Video

A kezelés menete:

A kezelés időtartama:1-1,5 óra

Letisztítás
1
Tonizálás
2
Peeling
3
Tonizálás
4
Ampulla kaviár extract
5
Kaviár shake maszk
6
Masszázs - kaviáros masszázs krémmel
7
Szérum – Kaviár Gyöngy Elixir
8
Záró ápolás – Luxus Kaviár krém
9
  • Kaviár Luxury krém
  • Kaviár Pearl Elixír
  • Kaviár Extract ampulla

Vendégeim véleményei

A kezelés ára:

26.250 Ft

Rólam

Gerván Nikolett- kozmetikus

Célom, hogy szalonomban elérhetőek legyenek a „hagyományos” kozmetika, a gyógy- és bőresztétikai  kezelések,  a legújabb orvos-kozmetikai innovációk bevezetése.  Megbízható, hatékony, luxus márkákkal, valódi eredményekkel  ugyanakkor megfizethető áron.

Munkám során kizárólag nemzetközileg elismert, kiváló minőségű, orvosi tisztaságú (steril, injektálható) márkákkal dolgozok, melyek hátterében szakértő (biomérnök, vegyészmérnök…) csapat áll, laboratóriumi fejlesztésekkel, klinikai tesztelésekkel.

Szabadidőmben folyamatosan kutatok, milyen új márkák, kezelések, hatóanyagok kerültek be a magyar piacra. Tanfolyamokra, előadásokra iratkozok be, hogy körbejárjam és kipróbáljam az adott trendeket,  majd behozzam a kozmetikámba, Vendégeimnek azokat a megszűrt szolgáltatásokat, amiket kipróbáltam, láttam az eredményességét, értem a működési elvét és amikben valóban hiszek!

OKLEVELEIM

Megoldásokkal, otthonápolási tanácsokkal segítem minden kedves Vendégemet egy csendes, nyugodt környezetben, egyszemélyes kozmetikám diszkrét hangulatában.

Egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom, így nálam Mindenki kiemelkedő odafigyeléssel szépülhet.

Várlak szeretettel!

Azoknak akik „nem hisznek a krémekben” gondoljatok bele, emlékeztek a 20 éve használt Nokia 3310-esre? Mekkora fejlődésen ment át a technológia? Hatalmas az ugrás a legújabb iPhone-hoz képes. De nézhetünk egy számítógépet, autót… Tényleg azt gondoljátok, hogy az egyik legfelkapottabb iparág nem fejlődik ilyen mértékben? Persze,  mert nem akar minden Nő szép lenni és nem is költünk a külsőnkre.:):D

Ma már más egy kozmetika kezelés, professzionális márkával, képzett szakemberrel mint akár pár évvel ezelőtt.  Persze nem vagyunk varázslók egy alkalommal mi sem tudunk csodát művelni (mondjuk van hogy igen:)), mint ahogy nem lehet egy angol órával nyelvvizsgázni , egy futással lefogyni. De ha eljössz hozzám és megfogadod a tanácsaim akkor segítek és megteszem a részem, hogy még csodásabb legyél!:)

U.I.:

Ne engem válassz ha

  • Inkább hiszel és hallgatsz a bloggerekre, insta sztárokra.
  • Neked mindegy hogy milyen anyagokat használ a kozmetikus a kezelés során
  • Ha nem számít, hogy továbbképzi e magát a szakember akit választasz
  • Rajtad szabad kísérletezni, úgy hogy savas hámlasztás, tűs kezelés stb. oktatásán idő és pénz spórolás miatt nem vesz részt a kezelőd
  • Úgy gondolod, hogy a dm, avon, nivea ugyan azt a minőséget kínálja mint egy professzionális márka
  • Azt hiszed gyógyszertárban kikevert pakolásokkal is professzionális kezelést érhetsz el
  • Csak olcsón meg akarod úszni az egészet, minden más lényegtelen

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem  tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Kérj visszahívást tőlem

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Galéria

Tekints be a szalonba

Térkép

Legkedveltebb kezeléseim