1221 Budapest, Duna u. 1-3.

Tisztító kezelés

Minden bőrápolás és arckezelés alapja!

Miért fontos a rendszeres arctisztító kezelés? Miért kell kitisztítani a bőr pórusait?

Először is tisztázzuk, hogy mi a pórus és mi a feladata.

A bőr felületén lévő apró nyílás, amelyen keresztül az izzadság távozik, a bőr lélegzik, valamint ezeken keresztül szívja fel a hatóanyagokat, főként az olajokat, zsírokat és a bennük oldható anyagokat, mint például az A- és E vitamin.

Ebből adódóan logikus, hogy egy elhanyagolt, ki nem tisztított bőr, nem képes lélegezni, sőt ha a verejték és a faggyú nem tud távozni, akkor előbb utóbb be is fog gyulladni. Ráadásul ez az oxigénhiányos környezet a pórusainkban élő baktériumoknak és atkáknak is kedvez melyek túlzott elszaporodása egyéb, súlyosabb bőrproblémákhoz vezethetnek.

Nem utolsó sorban kevésbé lesz hatásos mindenfajta kozmetikai kezelés, mert nem lesz képes felvenni a hatóanyagot a bőr.

Tehát egy jó tanács: ne anti-aging kezeléssel kezd egy kozmetikusnál, hanem egy alapos tisztító kezeléssel.

Mert ez minden bőrápolás és arckezelés alapja!

A tisztító kezelés hatása:

Miből áll, hogyan zajlik?

Diagnosztika

Első lépésként diagnosztizálom a bőrt és bőrtípustól függően fogom személyre szabottan összeállítani a kezelés során használt hatóanyagokat.

Tisztítás

Megtisztítom az arcot az olyan szennyeződésektől mint a zsír, smink, porszemcsék és izzadság.

Arcradír

A tisztítás folytatásaként arcradírozás következik. Ehhez enzimes peelinget használok, mert kíméletesebb a bőrhöz, mint a hagyományos szemcsés, amivel dörzsölés révén távolítjuk el az elhalt hámsejteket.

Felpuhító borogatás

Amíg a bőrpuhító peeling fent van az arcodon és kifejti hatását, addig felhelyezek egy felpuhító borogatást. Én személy szerint előnyben részesítem ezt a módszert a gőzöléssel szemben, mert tovább marad felpuhult a bőr, míg a gőztől hamar kihűl és visszakeményedik.

Pórusok tisztítása

Az előkészített bőr most már készen áll, jöhet a pórusok kitisztítása. A tisztítás fentről indul és minden egyes pórust kitisztítok. Ebből adódóan előfordulhat (egyéntől függően) hogy egy kezelés alatt nem érek végig az egész arcon. Viszont már az első tisztítás után látványos javulás érhető el a bőr állapotában. Beindulnak az élettani folyamatok, fokozódik a felszívás, így a megfelelő hatóanyagokkal hatásosan tudjuk támogatni a bőr működését.

Ózonkezelés

A következő lépés egy ózonkezelés. Mélyfertőtlenítés, gyulladás csökkentés és pórusösszehúzás egyben, egy VIO nevezetű elektrokozmetikai géppel. Ez a készülék a legrégebb óta használt gép a kozmetikában, azóta is a leghatásosabb és legkedveltebb felszerelés, kedvező hatásai miatt. Fájdalom mentes eljárás!

Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő tonik

Ezután áttörlöm a bőrt egy fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő tonikkal. Hatóanyagai szabályozzák a faggyútermelést, helyreállítja a bőr PH értékét, megnövelik a következő ápolás hatását.

Ápolás ampullával és szérumal

Ápolásként felteszek a bőrre egy ampullát (nagy koncentrációjú, tiszta, aktív hatóanyagokat tartalmaz), illetve egy szérumot (kisebb molekulájú és koncentráltabb mint egy krém ezért gyorsabban, mélyebben szívódik fel a bőrben). Az ampullát aszerint választom ki, hogy mi az elsődleges problémája az adott bőrnek pl.: a szenzitivitás (érzékenység) vagy a szeborrea (faggyútúltengés). A szérum pedig a másodlagos problémát fogja kezelni. Manapság sajnos ez a két probléma egyre gyakrabban együtt jár, így nem szabad kihagyni egyik probléma kezelését sem.

Hatóanyag bejutás fokozása ultrahangos készülékkel

Ezt a hatóanyag bombát is fokozzuk még egy kicsit! Egy ultrahanggal működő készülékkel. Széleskörű hatásai mellett kiemelkedő mindenfajta hatóanyag bejuttatására, fájdalom, kockázat és tű nélkül! Plusz bónusz: a hő és a mikro rezgés által a sejthártya áteresztő képessége is javul, tehát a sejt könnyebben veszi fel a bejutatott hatóanyagot. A mélyebb rétegekben elérik az új bőrsejteket, és a hatást később is, hosszú távon fejtik ki. Ráadásként az ultrahanghoz kontakt gélként egy szuper erős hidratálót használok, amely a mélyrétegi vízhiányt is látványosan javítja.

Pórus összehúzó maszk

Az ultrahang után minden esetben jön egy pórus összehúzó maszk. Bőrtípustól függően, ha szükséges, ehhez más maszkot is keverek. Pl.: nyugtató vagy méregtelenítő maszkot.

Nappali utóápoló krém

Végül egy nappali utóápoló krémet kapsz, mely méltó zárása lesz a kezelésnek.

Gyakori kérdések

Kell. De ez fájdalom mentes, mivel nem a bőr szurkáljuk vele, hanem a pórusokból mint egy kanál kiemeljük a megkeményedett komedókat (miteszereket). Egyes esetekben előfordulhatnak olyan faggyúdugók melyek mélyen lokalizálódnak és nincs kivezető nyílásuk, ekkor a tűvel valóban egy kis bemetszést kell végeznünk, hogy eltávolíthassuk. Viszont még ez is kíméletesebb mint az össze vissza teljes erővel nyomkodás, mivel az egyenes vágás könnyen összeforr (mint például a sebészek vágása szikével, ezt minden egészségügyben dolgozó tanulta) ellenben a nyomástól kifakadt góc szabálytalanul roncsolja szét a szöveteket. Utóbbi lassan, csúnyán forr össze.

Igen, biztos, persze nem egyből. Előfordulhat, hogy pár nap múlva kicsit elkezd hámlani a bőröd, de ez egy teljesen normális megújulási folyamata a bőrnek, az eredmény pedig egy megújult, szép, tiszta és egyenletes arcbőr lesz.

Fő előnye, hogy egy szakembernek meg van az a tudása és képessége, hogy csökkentse a pattanások és miteszerek számát és súlyosságát valamint, hogy azok helye heg és pigmentfolt nélkül gyógyuljon.

A modern szépségipar rengeteg gépet, maszkot kínál, de az egyetlen igazán hatékony megoldás a kézi tisztítás.

5-6-7 hetente ajánlott amíg a probléma fenn áll. Súlyos eseteknél is, 2-3 kezelés olyan látványos lehet, hogy el tudjuk kezdeni kihúzni az időintervallumot. Ezután elég 3 havonta, fél évente egy fenntartó kezelés.

Azzal a módszerrel és technikákkal melyeket továbbképzéseken sajátítottam el, valamint a Janssen Cosmetics termékeivel kivételesen gyors javulás érhető el a bőr állapotában. Már 1-2-3 alkalom is bámulatos eredménnyel jár.

Lehetőleg ne tisztítás után menj nyaralni vagy síelni! Legalább egy hét teljen el, de utána is használj fényvédőt. Ezzel kérlek mindig számolj, mielőtt időpontot kérsz.
Természetesen a szolárium is kerülni kell.

Igen, sőt ajánlott a bőr regenerálódását támogató maszkok alkalmazása, ultrahangos hatóanyag bevitele vagy egy anyagcsere fokozó masszázs is.

Nagyon fontos! Nem elhanyagolható, hogy Te napi szinten reggel és este hogyan és mivel ápolod a bőröd! Mindenben segítek, hogy mit ne, miért ne és hogy mit, hogyan használj otthon.

tisztító kezelés

Tisztító kezelés ára

20.500 Ft

Tisztítja és finomítja a pórusokat, szabályozza a faggyú termelést, baktérium ellenes, csökkenti a gyulladást és eltávolítja a felesleges lipidréteget. Bársonyosan mattá teszi a bőrt, miközben hidratálja azt. Megszünteti és megelőzi a pattanások kialakulását.

Kezelési idő: 90 perc

Mejia Mollinedo Mariann
Mejia Mollinedo Mariann
2024-03-01
ajánlja
Kedves Niki! Köszönöm szépen 🌸 A foltok látványosan halványodtak az első kezelés után.😀 Mindenkinek ajánlani tudom aki foltokkal küzd.És meg akar szabadulni tőle😀 🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Magdolna Szilágyi
Magdolna Szilágyi
2023-06-14
ajánlja
Niki elhivatott, nagyon lelkiismeretes kozmetikus. Régóta használok minőségi krémeket. Mégsem voltam elégedett. Nikitől tanultam meg, hogy milyen fontos a bőr kozmetikus általi tisztítása ahhoz, hogy a tápanyagok fel is tudjanak szívódni. Azóta rendszeresen járok hozzá és valóban megtapasztaltam ezt. Profizmusa segített abban, hogy meglássa, enyhén ödémás az arcom, amelyre sensitiv kezelést és otthoni használatra krémeket adott, amitől látványos változás állt be az arcom megjelenésében. Jobban érzem magam a bőrömben! Köszönöm szépen Niki!
Katalin Mikó
Katalin Mikó
2023-01-14
ajánlja
Tegnap voltam Nikinél, a hely kedves, megnyerő, Niki pedig fantasztikus, állandó vendége leszek!! Üdv. Mikó Katalin
Nikol Zobor
Nikol Zobor
2022-11-15
ajánlja
Ma voltam először Nikinél, de az biztos,hogy nem utoljára. Niki nagyon ügyes és nagyon kedves. A szalon pedig gyönyörű. Alig várom a következő alkalmat, óriási feltöltődés volt. Köszönöm❣
Hajnalka Dóra
Hajnalka Dóra
2022-08-19
ajánlja
Nagyon kedves a személyisége, a nyugalom szigete a szalon és fantasztikus volt az arckezelése.
Esses Krisztina És Attila
Esses Krisztina És Attila
2022-07-19
ajánlja
Nagyon szép szalon, Niki profi szakember, profi eszközökkel, krémekkel!

Rólam

Gerván Nikolett- kozmetikus

Célom, hogy szalonomban elérhetőek legyenek a „hagyományos” kozmetika, a gyógy- és bőresztétikai  kezelések,  a legújabb orvos-kozmetikai innovációk bevezetése.  Megbízható, hatékony, luxus márkákkal, valódi eredményekkel  ugyanakkor megfizethető áron.

Munkám során kizárólag nemzetközileg elismert, kiváló minőségű, orvosi tisztaságú (steril, injektálható) márkákkal dolgozok, melyek hátterében szakértő (biomérnök, vegyészmérnök…) csapat áll, laboratóriumi fejlesztésekkel, klinikai tesztelésekkel.

Szabadidőmben folyamatosan kutatok, milyen új márkák, kezelések, hatóanyagok kerültek be a magyar piacra. Tanfolyamokra, előadásokra iratkozok be, hogy körbejárjam és kipróbáljam az adott trendeket,  majd behozzam a kozmetikámba, Vendégeimnek azokat a megszűrt szolgáltatásokat, amiket kipróbáltam, láttam az eredményességét, értem a működési elvét és amikben valóban hiszek!

OKLEVELEIM

Megoldásokkal, otthonápolási tanácsokkal segítem minden kedves Vendégemet egy csendes, nyugodt környezetben, egyszemélyes kozmetikám diszkrét hangulatában.

Egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom, így nálam Mindenki kiemelkedő odafigyeléssel szépülhet.

Várlak szeretettel!

Azoknak akik „nem hisznek a krémekben” gondoljatok bele, emlékeztek a 20 éve használt Nokia 3310-esre? Mekkora fejlődésen ment át a technológia? Hatalmas az ugrás a legújabb iPhone-hoz képes. De nézhetünk egy számítógépet, autót… Tényleg azt gondoljátok, hogy az egyik legfelkapottabb iparág nem fejlődik ilyen mértékben? Persze,  mert nem akar minden Nő szép lenni és nem is költünk a külsőnkre.:):D

Ma már más egy kozmetika kezelés, professzionális márkával, képzett szakemberrel mint akár pár évvel ezelőtt.  Persze nem vagyunk varázslók egy alkalommal mi sem tudunk csodát művelni (mondjuk van hogy igen:)), mint ahogy nem lehet egy angol órával nyelvvizsgázni , egy futással lefogyni. De ha eljössz hozzám és megfogadod a tanácsaim akkor segítek és megteszem a részem, hogy még csodásabb legyél!:)

U.I.:

Ne engem válassz ha

  • Inkább hiszel és hallgatsz a bloggerekre, insta sztárokra.
  • Neked mindegy hogy milyen anyagokat használ a kozmetikus a kezelés során
  • Ha nem számít, hogy továbbképzi e magát a szakember akit választasz
  • Rajtad szabad kísérletezni, úgy hogy savas hámlasztás, tűs kezelés stb. oktatásán idő és pénz spórolás miatt nem vesz részt a kezelőd
  • Úgy gondolod, hogy a dm, avon, nivea ugyan azt a minőséget kínálja mint egy professzionális márka
  • Azt hiszed gyógyszertárban kikevert pakolásokkal is professzionális kezelést érhetsz el
  • Csak olcsón meg akarod úszni az egészet, minden más lényegtelen

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem  tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Kérj visszahívást tőlem

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Galéria

Tekints be a szalonba

Térkép

Legkedveltebb kezeléseim