1221 Budapest, Duna u. 1-3. 2. emelet (142-es kapucsengő)
GERMAINE de CAPUCCINI - Cityproof

Oxigén terápia – Excel Therapy O2 Cityproof

Intenzív, antioxidációs program nagy dózisú oxigénnel. Megbízható szövetséges a rohanó hétköznapokban.

Tökéletesen igazodik az aktuális, felgyorsult életmód legújabb szükségleteihez.

Tökéletes ápolást és védelmet nyújt a bőrnek, amely nap mint nap ellenáll az agresszív, negatív tényezőknek, mint például a nagyvárosi életvitel ártalmai: szmog, vegyi részecskék, szállópor, UV-sugárzás, kék fény stb.
Már az első kezelés hatására eltünteti a bőröregedés tüneteit és meghosszabbítja a fiatalságot. Megerősíti a bőrt, amely képes lesz ellenállni a város intenzív ritmusának.

Oxigén terápia hatása:

És az érzés, hogy a bőr lélegzik:)

Cityproof oxigénterápia kezelés budapest
1687178756171-1
1687178756154

Főbb hatóanyagok:

Csúcstechnológiával készült kombináció, amely MULTIFUNKCIÓS, BIOLÓGIAILAG AKTÍV CITOKIN-okat tartalmaz. Intelligens és egyedülálló módon visszaállítják a sejtek közötti kommunikációt, mely az évek múlásával gyengül. A bőr saját maga képes lesz a megújulásra és megvédi önmagát.

Forradalmi új formájának, a nagy dózisú molekuláris oxigénnek köszönhetően lehetővé teszi a sejtek ’tüdejének’ bekapcsolását a folyamatba. Több oxigén jut el a sejtekhez, javulnak a sejtfunkciók, az anyagcsere és a regeneráció.

Három rétegű védőpajzsot képez a bőrön. A készítmények szűrővel lettek ellátva, ami forradalmian ÚJ dolog. Már nem elég táplálni, hidratálni a bőrt, meg is kell védeni a sejt-, és szöveti szinten károsító anyagoktól.

Ezek a peptidek úgy hatnak mintha egy képernyő szűrőt helyeznénk fel, blokkolják a bőrre káros kék fényt.

Új korszakot jelent a bőrápolás történetében!

Javasolt:

A kezelés menete

Előkészületek:

Eltávolítjuk a sminket, letisztítjuk az arc, nyak és dekoltázs bőrét és tonizáljuk.

Pure O2 Maszk:

A pezsgő oxigénmaszk felvitelkor világoskék réteget képez a bőrön, majd pezsgő habbá alakul át, mely mikromasszázst végez a bőrfelszínén. Hatása nagyon hasonlít a gépi oxigénterápiához. 10 perc meleg illetve hideg, nedves törlőkendővel váltakozva eltávolítjuk.

City Skin Recovery:

Masszázs gyógyító, helyreállító oxigénes masszázskrémmel.

High-Performance City Mask:

Két rétegből áll: belső része cellulózszálakból áll, melyek felszabadítják a hatóanyagok koncentrátumát és aktiválják a bőr immunvédelmét, míg a külső réteg finom szupravezető mikrokristályokból álló ezüst színű filmréteg, mely szigetel és egy okkluzív gátat hoz létre. A felszabaduló hatóanyagok folyamatosan eljutnak a bőr valamennyi rétegébe.

Cityproof oxigénterápia kezelés budapest

Oxigén terápia – Excel Therapy O2 Cityproof

25.000 Ft

Kezelési idő: 60 perc

Magdolna Szilágyi
Magdolna Szilágyi
2023-06-14
ajánlja
Niki elhivatott, nagyon lelkiismeretes kozmetikus. Régóta használok minőségi krémeket. Mégsem voltam elégedett. Nikitől tanultam meg, hogy milyen fontos a bőr kozmetikus általi tisztítása ahhoz, hogy a tápanyagok fel is tudjanak szívódni. Azóta rendszeresen járok hozzá és valóban megtapasztaltam ezt. Profizmusa segített abban, hogy meglássa, enyhén ödémás az arcom, amelyre sensitiv kezelést és otthoni használatra krémeket adott, amitől látványos változás állt be az arcom megjelenésében. Jobban érzem magam a bőrömben! Köszönöm szépen Niki!
Katalin Mikó
Katalin Mikó
2023-01-14
ajánlja
Tegnap voltam Nikinél, a hely kedves, megnyerő, Niki pedig fantasztikus, állandó vendége leszek!! Üdv. Mikó Katalin
Nikol Zobor
Nikol Zobor
2022-11-15
ajánlja
Ma voltam először Nikinél, de az biztos,hogy nem utoljára. Niki nagyon ügyes és nagyon kedves. A szalon pedig gyönyörű. Alig várom a következő alkalmat, óriási feltöltődés volt. Köszönöm❣
Hajnalka Dóra
Hajnalka Dóra
2022-08-19
ajánlja
Nagyon kedves a személyisége, a nyugalom szigete a szalon és fantasztikus volt az arckezelése.
Esses Krisztina És Attila
Esses Krisztina És Attila
2022-07-19
ajánlja
Nagyon szép szalon, Niki profi szakember, profi eszközökkel, krémekkel!

Rólam

Gerván Nikolett- kozmetikus

Gerván Nikolett vagyok szakképzett és gyakorlott kozmetikus.

Bizonyítványomat kitűnő eredménnyel szereztem meg, ami garancia arra, hogy értem a bőr felépítését és működési elvét, ez jelenti a sikert a bőr természetes szépségének megőrzésében és a bőrproblémák kezelésében.

Szenvedélyem arckezeléseket végezni azokkal a termékekkel, amelyek valóban hatékony és látványos eredményekkel szolgálnak.

A természetes bőrápolás elkötelezett híveként munkám során a kiváló minőségű, nemzetközileg elismert Janssen Cosmetics termékeit használom, melyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek és minden bőrtípus problémáira találnak megoldást.

Folyamatosan részt veszek a cég által szervezett szakmai képzéseken annak érdekében, hogy munkám színvonala az új felfedezésekkel és technológiákkal együtt fejlődjön, melyekkel rövidebb idő alatt tudok eredményt elérni.

Személyre szóló megoldásokkal, otthonápolási tanácsokkal segítem minden kedves Vendégemet egy csendes, nyugodt környezetben, egyszemélyes kozmetikám diszkrét hangulatában.

Egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom, így nálam Mindenki kiemelkedő odafigyeléssel szépülhet.
Várlak szeretettel!

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem  tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Kérj visszahívást tőlem

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Galéria

Tekints be a szalonba

Térkép

Legkedveltebb kezeléseim

C-vitamin kezelés

Fejlett orvos-kozmetikai díjnyertes kezelés, amely a c-vitamin előnyeit és a nanotechnológia területén elért tudományos eredményeket használja fel a bőr idő előtti öregedése elleni küzdelemben

Tovább a kezeléshez