Janssen Cosmetics

A márkáról

A JANSSEN COSMETICS termékei többségében kizárólag természetes növényi alapanyagokból, kisebb részben pedig ezek mellett gyógyszerészeti és terápiás összetevők kombinációjából állnak. Teljesítik a gyógyszerészeti termékekre vonatkozó szabványok előírásait, rendelkeznek azok tisztaságával és hatásosságával, ugyanakkor használatuk ugyanolyan veszélytelen mint a kozmetikai termékek, megfelelve egyúttal a környezetvédelmi szempontoknak.

A termékek a test saját védekező és megújuló mechanizmusát segíti elő, támogatja a természetes védekezőképességét. Oly módon ápol, hogy közben visszaállítja és megőrzi a bőr természetes egyensúlyát.

A cég kutató és fejlesztő részlege állandóan munkában van. Innovációkra épül és éppen ez az ami, elhatárolja a céget versenytársaitól. Mindig egy lépéssel előttük haladva. Az új, aktív hatóanyag-komplexeket, feldolgozási technikákat vagy klinikai eredményeket azonnal teszteli és az új fejlesztéseknél mindig figyelembe veszi. Az idők során olyan rendkívüli termék portfólió jött létre, amely nem hagy teljesítetlen igényeket.

A Janssen Cosmetics ma már a világ több, mint 80 országában a minőség és hatékonyság egyik megtestesítője.

Legkedveltebb szolgáltatás

Cellulit masszázs

Kezelési idő: 1 óra

A kezelés nyirokmasszázzsal kezdődik, serkentjük annak működését, hogy a pangó szöveti folyadékok és salakanyagok elszállítása meginduljon a nyirokrendszerben, majd az távozzon a kiválasztó szervrendszeren keresztül.
Ezt követ egy erőteljes, mélyen ható, szöveteket teljesen átmozgató cellulit masszázs. Ez először kellemetlen lehet, de minden alkalommal erősödnek a szövetek és pár alkalom után már nem hogy nem kellemetlen, de majdhogynem relaxálni fogsz. Mindeközben fokozódik a keringés, feszesedik a bőr, javulnak a testkontúrok és a kötőszövetek állapota, a narancsbőr pedig folyamatosan csökken.

Menete:
Ára: 9.000 Ft