1221 Budapest, Duna u. 1-3. 2. emelet (142-es kapucsengő)

Janssen Cosmetics

A márkáról

A JANSSEN COSMETICS termékei többségében kizárólag természetes növényi alapanyagokból, kisebb részben pedig ezek mellett gyógyszerészeti és terápiás összetevők kombinációjából állnak. Teljesítik a gyógyszerészeti termékekre vonatkozó szabványok előírásait, rendelkeznek azok tisztaságával és hatásosságával, ugyanakkor használatuk ugyanolyan veszélytelen mint a kozmetikai termékek, megfelelve egyúttal a környezetvédelmi szempontoknak.

A termékek a test saját védekező és megújuló mechanizmusát segíti elő, támogatja a természetes védekezőképességét. Oly módon ápol, hogy közben visszaállítja és megőrzi a bőr természetes egyensúlyát.

A cég kutató és fejlesztő részlege állandóan munkában van. Innovációkra épül és éppen ez az ami, elhatárolja a céget versenytársaitól. Mindig egy lépéssel előttük haladva. Az új, aktív hatóanyag-komplexeket, feldolgozási technikákat vagy klinikai eredményeket azonnal teszteli és az új fejlesztéseknél mindig figyelembe veszi. Az idők során olyan rendkívüli termék portfólió jött létre, amely nem hagy teljesítetlen igényeket.

A Janssen Cosmetics ma már a világ több, mint 80 országában a minőség és hatékonyság egyik megtestesítője.