Black Friday Akció
November 25. Éjfélig!

Jelentkezz méregtelenítő kezelésre 15% kedvezménnyel!

A kezelés akciós ára: 18.000 Ft helyett 15.300 Ft

Méregtelenítő kezelés anti-aging hatással.

Az anyagcsere folyamatok során salakanyagok keletkeznek. Normális esetben ezek az anyagok kiürülnek a szervezetből, de ha túl sok a környezeti stressz, (szmog, egészségtelen táplálkozás… ) ezek az anyagok először a szövetekben rakódnak le. Legfőbb jellemzője, hogy teher a szervezet számára. Nehezíti az élettani folyamatokat, az immunműködést és a gyógyulási folyamatokat. A kezelés célja, hogy támogassuk a bőr méregtelenítő folyamatait, segítsük tehermentesíteni, lebontani a felesleges és használhatatlan melléktermékeket. Ezáltal az élettani és öngyógyító folyamatok megerősödnek. Az eredmény egy élettel teli, újjáéledt bőr.

Kezelés menete:

1. Letisztítás AHA méregtelenítő tisztítóval
2. Peeling méregtelenítő enzimhámlasztóval
3. Maszk fekete méregtelenítő buborékmaszk
4. Ultrahang detox ampulla bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe
5. Masszázs tőzeglápos, méregtelenítő krémmel
6. Szemkörnyék ápolás egyéni, bőrtípusnak leginkább megfelelő
7. Utóápolás detox krémmel

Rólam

Gerván Nikolett- kozmetikus

Gerván Nikolett vagyok szakképzett és gyakorlott kozmetikus.

Bizonyítványomat kitűnő eredménnyel szereztem meg, ami garancia arra, hogy értem a bőr felépítését és működési elvét, ez jelenti a sikert a bőr természetes szépségének megőrzésében és a bőrproblémák kezelésében.

Szenvedélyem arckezeléseket végezni azokkal a termékekkel, amelyek valóban hatékony és látványos eredményekkel szolgálnak.

A természetes bőrápolás elkötelezett híveként munkám során a kiváló minőségű, nemzetközileg elismert Janssen Cosmetics termékeit használom, melyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek és minden bőrtípus problémáira találnak megoldást.

Folyamatosan részt veszek a cég által szervezett szakmai képzéseken annak érdekében, hogy munkám színvonala az új felfedezésekkel és technológiákkal együtt fejlődjön, melyekkel rövidebb idő alatt tudok eredményt elérni.

Személyre szóló megoldásokkal, otthonápolási tanácsokkal segítem minden kedves Vendégemet egy csendes, nyugodt környezetben, egyszemélyes kozmetikám diszkrét hangulatában.

Egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom, így nálam Mindenki kiemelkedő odafigyeléssel szépülhet.
Várlak szeretettel!

Elérhetőségek

Előfordulhat, hogy nem  tudom felvenni a telefont vagy nem tudok azonnal válaszolni a megkeresésedre, de amint alkalmam nyílik, kapcsolatba lépek veled!

Kérj visszahívást tőlem

A megkeresésed után telefonon felveszem veled a kapcsolatot és egyeztetjük a pontos időpontot.

Galéria

Tekints be a szalonba

Térkép