kozmetika kozmetikus csepel XXI. ker cukorpaszta tisztítás nyomkodás gyantázás szemöldökszedés szempillafestés szempillahosszabbítás krém GIGI

E-vitaminos kezelés

Vitaminokra belsőleg és külsőleg is szükségünk van. Ezért ajánljuk vendégeink figyelmébe az E-vitaminos és C&A vitaminos kezeléseinket.

Az E-vitamin színtelen,szagtalan olaj. Más néven Tokoferolnak is nevezik.

E vitamin védi:

  • a szövetek többszörösen telítettlen zsírsavainak kettős kötéseit
  • a sejthártyát a szabadgyökök agresszív hatásával szemben
  • a bőrfelszínt a környezet és a mapsugárzás ártalmaitól

E vitamin a legerélyesebb antioxidáns, így igen hatékony a bőr öregedési folyamatainak lassításásban. Fokozza a szervezetben az A vitamin hatékonyságát és a kötőszövet fejlődését, befolyással van az izomzatra és az idegrendszerre is.

A GIGI kozmetikai laboratórium fejlett technológiájának köszönhetően az E vitamin mikroszkopikus hordozókba zárta, így alkalmazza kozmetikai készítményeiben. Ez a technológia biztosítja a vitamin tulajdonságainak folyamatos aktivizálódását és érvényesülését egész napon át a termékek használata során. Mélyen bejut a bőrbe, táplálja a sejtmembránt, mely a szabadgyökök számára a legsebezhetőbb réteg. A száraz, normál, és a zsíros, tág pórusú bőrök egyaránt kezelhetők E vitaminnal.

A C- vitaminnak az egyik legfontosabb szerepe a kollagén képzésben van. A kollagén termelődése szervezetünkben 18 éves korunk után folyamatosan csökken. Ha a bőrt feltöltjük C-vitaminnal, akkor a kollagén termelés nagymértékben felgyorsul. Bebizonyosodott, hogy a C- vitamin képes semlegesíteni a szabad gyököket, vagyis ellenállóbbá teszi bőrünket a környezetből származó hatásokkal (dohányfüst, UV sugárzás) szemben. Emellett pedig fehérítő hatásánál fogva egyenletes bőrfelszínt biztosít.

Az A-vitamin a szervezet és a bőr számára nélkülözhetetlen. Ez szabályozza a faggyúmirigyek működését, védi a hámréteget, hámképző, regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. Antioxidáns, mely meggátolja a bőr elszarusodási folyamatait.

A vitaminok csodás hatása miatt ajánljuk vendégeinknek, hogy ne csak belülről fogyasszák, hanem kívülről is ápolják bőrüket vitaminokkal.

A kezelések időtartama a választott kezeléstől függően 50-90′.