kozmetika kozmetikus csepel XXI. ker cukorpaszta tisztítás nyomkodás gyantázás szemöldökszedés szempillafestés szempillahosszabbítás krém GIGI

Recovery AHA + BHA hámlasztás

Megérkezett az új Recovery hámlasztó termékcsalád!

A Recovery bőrmegújító kezelés egy professzionális kémiai peeling, amelynél a hámlasztást az eddig megszokott termékeknél használt alfa-hidroxisavak mellett már béta hidroxisavakkal együttesen végezzük. Az összetett hatásnak köszönhetően egy mélyebb, hatékonyabb, mégis biztonságos hámlasztást érhetünk el.

A savas hámlasztó kezelést kúraszerűen alkalmazzuk, mivel a bőr „kicserélődése” mintegy 28 nap alatt megy végbe, így a bőr regenerálása, megújítása, vitalitásának növelése nagyjából 1 hónapot vesz igénybe. Az egy hónapon keresztül, heti egy alkalommal végzett kezelés rákényszeríti a bőrt a friss sejtek képzésére, a gyorsabb regenerálódásra, a hatóanyag maximális felszívására, és elősegíti a felületi sérülések gyorsabb gyógyulását, a kozmetikai hibák, ráncok halványodását, esetleg megszűnését. Tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja, illetve eltünteti a pigmentfoltokat, megszűnteti az aknés csomókat, gyulladásokat.

A kezelést az alábbi problémákkal küszködőknek ajánljuk:

 • akinek a bőre egyenetlen felszínű
 • aki ráncosodik
 • akinek a bőre egyenetlenül pigmentált, a napfény, szoláriumozás károsította
 • aki gyors és eredményes kezelést szeretne
 • akinek bőre fáradtnak, vitalitást vesztettnek tűnik
 • aki pattanásoktól és hegektől szenved

A Recovery hámlasztó kezelések eredményes alkalmazásához feltétlenül szükséges a páciens együttműködése és az otthoni ápolásra ajánlott termékek megfelelő, rendszeres használata!!!

Az új Recovery peelingek segítségével személyre szabott hámlasztó kezeléseket végezhetünk. A termékek alfa- és béta-hidroxisavak kiegyensúlyozott keverékét tartalmazzák, az adott bőrproblémának megfelelő, aktív koncentrációkban, amely már az első kezelés után látható eredményt produkál. Eltűnnek a nem túl mély ráncok, számottevően javul a pattanásos bőr állapota, a fakó, petyhüdt arcbőr újjászületik.

A szaruképződés folyamata 28 nap alatt megy végbe egészséges, megfelelően működő arcbőrnél. Ha a szaruleválás nem tud végbemenni, a folyamat lelassul, elöregszenek a sejtek, így a frissebbek nem tudják átvenni a helyüket. Ezen segít a savas hámlasztó kúra. A savak nemcsak a hám szarurétegében, de mélyebb hámterületeken és a hám alatti ún. irhában vagy dermisben is jótékony szerkezeti változásokat okoznak.

A Recovery peelingek szerepe, hogy az epidermisz azon rétegét távolítsuk el, ahol az öregedés, illetve a károsodás jelei láthatóak. Ezt kontrollált módon végezzük, a folyamat eredményeképpen a bazális rétegben új, egészséges sejtek képződését indítjuk el, a dermiszt erősítjük, a hámlasztó kúra végére az arcbőr fiatal, életerőt sugárzó, üde, egyenletes színű, bársonyos tapintású lesz.

A hámlasztó hatóanyagok mellett pigmenthalványító anyagokat (azelain sav, arbutin, koji sav, medveszőlő kivonat) és vitaminokat (A- és B-vitamin komplex, C- és E-vitamin) juttatunk mélyen a bőrbe.

Kúraszerű kezelés ajánlott heti egy alkalommal 4-6 héten keresztül.

4 lépcsős kezelés:

 • Konzultáció
 • Előkészítés: otthon 2 hétig a kezelés megkezdése előtt használni kell a Retinol Forte termékeket. Ezzel készítjük elő a bőrt a hámlasztásra. Fokozottan kell figyelni a fényvédelemre!
 • Kozmetikai kezelés: személyre szabottan zajlik a bőrelváltozás és a bőrtípus függvényében.
 • Utókezelés: otthoni ápolás a Retinol Forte termékekkel, fényvédőt tartalmazó krém kötelező használata!

 

Mikor nem alkalmazható a kezelés?

 • hatóanyag érzékenység
 • bőrrák
 • aktív herpesz
 • terhesség és szoptatás
 • Roacuttan használata az elmúlt 6 hónapban
 • gyulladt, frissen leégett bőr
 • fényérzékenyítő gyógyszerek szedése esetén.

 

A kúra befejezése után még 6 hétig tilos napozni, illetve szoláriumozni és kötelező fényvédőt használni!!!

Retinol Forte tisztító szappan:

Eredményesen távolítja el a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. Glikolsavat, A-vitamint, hatékony tisztító anyagokat és ápoló hatású allantoint tartalmaz. Lágy, bársonyos bőrt és egészséges bőrszínt biztosít.

Retinol Forte fiatalító arctisztító folyadék (száraz bőrre, zsíros bőrre):

A tisztítás következő lépéseként alkalmazzuk. AHA tartalmának köszönhetően koptatja, hidrogénperoxiddal halványítja a bőrt, a benne lévő A-vitamin pedig serkenti a sejtmegújulást. Tisztítja, tonizálja a bőrt.

Retinol Forte éjszakai krém:

Elősegíti az ú és egészségesebb sejtek képződését, a kollagén rostok termelődését, az elasztán rostok regenerációját. A bőrben egy önregenerációs folyamatot indít el.

Retinol Forte bőrfehérítő krém:

A termékcsaládhoz tartozó bőrhalványító krém. AHA tartalma mellett természetes medveszőlő kivonatot, koji savat, és más halványító összetevőket tartalmaz. Rendszeres használatával halványítható a Nap okozta, terhesség miatti, vagy más hormonális eredetű pigment rendellenesség. A termék azelainsav tartalma miatt aknés bőr kezelésére is hatékony, mivel ez a sav a faggyútermelést nagymértékben csökkenti.