kozmetika kozmetikus csepel XXI. ker cukorpaszta tisztítás nyomkodás gyantázás szemöldökszedés szempillafestés szempillahosszabbítás krém GIGI

Őssejt kezelés

Őssejt kezelés Recovery termékcsaláddal

A Recovery egy gyógyászati terméksor, melyben a termékek mindegyikeparabénmentes, 100% allergénmentes parfümmel illatosított, hipoallergén.

Alkalmas minden vendég bőrfiatalítására, ránctalanítására, de kifejezetten ajánljuk a fokozottan érzékeny eritémiára hajlamos, rozaceás, napfénykárosodott bőrök ápolására, regenerálására, orvoslására.

Főbb hatóanyagai:

PhytoCeliTecTM Malus Domestica

Egy különleges svájci almafajtából kinyert őssejtek liposzómákba zárva. Az elvégzett kutatások azt bizonyították, hogy az alma őssejtjeiből nyert kivonat 92%-al serkenti az emberi őssejtek termelődését. A növényi őssejtek új életerővel töltik fel bőrünket, új egészséges sejtek képződését indítják el. A kezelt bőrfelület megújul, a ráncok feltöltődnek. Az alma őssejtjei megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják fiatalos feszességét és ragyogását. A bőr ellenállóvá válik a környezeti hatásokkal szemben, a sejtek élettartama megnövekszik.

Butterbur kivonat

Intenzíven nyugtató és az allergiás tüneteket enyhítő hatású hatóanyag.

Speciális édesgyökér kivonat:

Gyulladás-és bőrpír csökkentő hatóanyag.

Biodyes® TRF®

Speciális élesztőkivonat nyugtató, gyulladás – és irritáció gátló hatással bír. Mélyen hidratálja a bőrt, segíti a hialuronsav megkötését, csökkenti a ráncok mélységét, intenzív collagen felépítő mechanizmusok beindításával.