kozmetika kozmetikus csepel XXI. ker cukorpaszta tisztítás nyomkodás gyantázás szemöldökszedés szempillafestés szempillahosszabbítás krém GIGI

Nutri-Peptide kezelés

Ez egy aktív, innovatív anti-aging sorozat, kombinálva a legújabb biotechnológiai hatóanyagokkal, serkentve a bőr természetes megújulását. Nemcsak fiatalítja a bőrt, de még az öregedésért felelős genetikai, környezeti és hormonális hatásokkal szemben is hatékonynak bizonyul. A kezelés hatására kisimulnak a ráncok, halványodnak a pigmentfoltok, kezeli a száraz és a zsíros bőr problémáit is, az arcszín egyenletessé válik, a bőr rugalmasabb, feszesebb, fiatalosabb lesz, bársonyos tapintásúvá válik. Minden bőrtípus számára található hatékony megoldás a termékkínálatban.

A termékcsalád egy kozmetikai hatóanyag drónt tartalmaz, az X50 PhotoGlow-t,mely egy hatóanyag-kapszula. Méretének köszönhetően könnyen behatol a bőrbe, hozzákapcsolódik a bőr növekedési receptor sejtjeihez és beindul egy intenzív kollagén termelés. A hatóanyag-kapszula héja tejsav és glikolsav kopolimeréből áll, melyek lassan hidrolizálva bomlanak le az alkotó savakra a bőrben. A drón belsejében egy mikroalga található, ami energiát biztosít minden sejtnek. A kapszulák tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, hidratáló, tápláló hatóanyagokkal. Különböző molekulasúlyú Hyaluronsavat tartalmaz, amely ezáltal nem bomlik le olyan könnyen, elősegíti természetes képződését a bőrben, illetve meggátolja a termelt hyaluronsav gyors lebomlását. A bőr regenerálódása érdekében a napfényt hívja segítségül. A kapszulába zárt hatóanyag komplexek lassan szívódnak fel a bőrben, fokozatosan adagolva a hatóanyagokat.

A prémium arckezelések kombinálhatóak gépi kezeléssel, kezelésekkel, így tovább fokozva jótékony hatását, mélyítve a kommunikációs „csatornát” a bőr lentebbi rétegei felé.

Engem az illata rögtön elvarázsolt, aztán a hatása is meggyőzött!

Fő hatóanyagai:

–  LaraCare A200

Egy kifejezetten Amerika észak-nyugati részén honos vörösfenyő fajta. a Larix laricina terméséből nyert magas poliszacharid tartalmú kivonat. Viszonylag kis molekulatömegének köszönhetően könnyen felszívódik a bőrbe. Hidratál és megakadályozza a bőr láthatatlan vízleadását. erősíti a bőr barrier funkcióját. Elősegíti a sejtek megújulását, finomítja a pórusokat, így javítva a bőr megjelenését, textúráját.

Nutri-Peptid termékkel végzett kezelések

 

1. Manuális anti-aging kezelés víz-és zsírhiányos,érett bőrre:

Letisztítás: a bőr előkészítését a Nutri-Peptid bőrsemleges PH-értékű szappannal kezdjük.

Peelingezés 1: az Ester C termékcsalád professzionális rizspeelingje gyengéden, hatékonyan, irritációmentesen távolítja el az elhalt hámsejteket. 2% szalicilsavat, zabpelyhet, rizsselymet, C-vitamint tartalmaz.

Peelingezés 2: a Nutri-Peptide tejsavas peeling 16% tejsavtartalmú peeling zselé, gliokol- és szalicilsavval és halványító összetevőkkel. Fehéríti a pigmentációt, finomítja a ráncokat, ösztönzi a természetes kollagén termelést és javítja a bőr felső rétegének természetes nedvességtartalmát.

Hatásfokozás: a Nutri-Peptid Anti-aging booster javítja a bőr különböző funkcióit, fokozza a nedvesség szintjét, feltölti és energiával telíti a bőrt.

Hidratáló maszk: a Nutri-Peptid hidratáló, vitalizáló, regeneráló krémmaszkja feltölti és simítja a bőrt.

Nutri-Peptide gazdag arany maszk: alapja a 100%-bán természetes gyöngyház por. Fehérjéket, ásványi anyagokat, aminosavakat, oligoszacharidokat és mikroelemeket tartalmaz, amelyek létfontosságúak a bőr megfelelő működéséhez.

Nutri-Peptide vitalizáló szérum: kijavítja a photo-aging okozta bőrkárosodásokat. Feltölti nedvességgel a bőrt. Halványítja a pidmentációkat. Csökkenti a pórusok méretét.

Nutri-Peptide azonnali hidratáló krém száraz bőrre: növeli a bőr nedvesség szintjét és megakadályozza a láthatatlan vízleadást. Ösztönzi a kollagén termelést, a bőr folyamatos megújulását és feszesíti a bőrt. Frissé és élettelivé varázsolja a bőrt.

 

2. Nutri-Peptide aktív hidratáló, vitalizáló, fehérítő kezelès:

– Letisztítás: a bőr előkészítését a Nutri-Peptid bőrsemleges PH-értékű szappannal kezdjük.

– Peelingezés 1: az Ester C termékcsalád professzionális rizspeelingje gyengéden, hatékonyan, irritációmentesen távolítja el az elhalt hámsejteket. 2% szalicilsavat, zabpelyhet, rizsselymet, C-vitamint tartalmaz.

– Peelingezés 2: a Nutri-Peptide tejsavas peeling 16% tejsavtartalmú peeling zselé, gliokol- és szalicilsavval és halványító összetevőkkel. Fehéríti a pigmentációt, finomítja a ráncokat, ösztönzi a természetes kollagén termelést és javítja a bőr felső rétegének természetes nedvességtartalmát.

– Hatásfokozás, masszázs: a Nutri-Peptid Whitening hatásfokozó halványítja a pigmentfoltokat, lebontja a lerakódott pigmenteket, egységesíti a bőrszínt, friss és életteli megjelenést biztosít.

– Hidratáló maszk + Retinol Forte peeling maszk: a Nutri-Peptid hidratáló, vitalizáló, regeneráló krémmaszkja feltölti és simítja a bőrt. A Retinol Forte peeling maszk tisztítja és beszűkíti a pórusokat, halványítja illetve eltünteti a helytelen táplálkozás, fogamzásgátló szedés és terhesség következtében, vagy napérzékenység miatt kialakult foltokat.

– Nutri-Peptide gazdag arany maszk: alapja a 100%-bán természetes gyöngyház por. Fehérjéket, ásványi anyagokat, aminosavakat, oligoszacharidokat és mikroelemeket tartalmaz, amelyek létfontosságúak a bőr megfelelő működéséhez.

– Nutri-Peptide vitalizáló szérum: kijavítja a photo-aging okozta bőrkárosodásokat. Feltölti nedvességgel a bőrt. Halványítja a pidmentációkat. Csökkenti a pórusok méretét.

– Nutri-Peptide azonnali hidratáló krém száraz bőrre: növeli a bőr nedvesség szintjét és megakadályozza a láthatatlan vízleadást. Ösztönzi a kollagén termelést, a bőr folyamatos megújulását és feszesíti a bőrt. Frissé és élettelivé varázsolja a bőrt.

 

3. Aktív hidratáló, vitalizáló, faggyúműködést csökkentő kezelés:

– Letisztítás: a bőr előkészítését a Nutri-Peptid bőrsemleges PH-értékű szappannal kezdjük.

– Peelingezés 1: az Ester C termékcsalád professzionális rizspeelingje gyengéden, hatékonyan, irritációmentesen távolítja el az elhalt hámsejteket. 2% szalicilsavat, zabpelyhet, rizsselymet, C-vitamint tartalmaz.

– Peelingezés 2: a Nutri-Peptide tejsavas peeling 16% tejsavtartalmú peeling zselé, gliokol- és szalicilsavval és halványító összetevőkkel. Fehéríti a pigmentációt, finomítja a ráncokat, ösztönzi a természetes kollagén termelést és javítja a bőr felső rétegének természetes nedvességtartalmát.

–  Gőzölés, tisztítás, fertőtlenítés

– Hatásfokozás: a Nutri-Peptid kiegyensúlyozó hatásfokozó nyugtató, bőrpírcsökkentő, gyulladáscsökkentő, antibakteriális hatású. Csökkenti a pórusok méretét. Kiegyensúlyozza bőr faggyúkiválasztását. Javítja a bőr szerkezetét. Matt és friss megjelenést kölcsönöz!

Nutri-Peptide tisztító agyagmaszk: Csökkenti a bőr faggyútermelését, gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, hidratáló hatású. Csökkenti a pórusok méretét. Javítja a bőr feszességét, rugalmasságát. Élénkíti a bőrszínt. Matt, friss, életteli megjelenést ad a bőrnek.

– Nutri-Peptide gazdag arany maszk: alapja a 100%-bán természetes gyöngyház por. Fehérjéket, ásványi anyagokat, aminosavakat, oligoszacharidokat és mikroelemeket tartalmaz, amelyek létfontosságúak a bőr megfelelő működéséhez.

– Nutri-Peptide vitalizáló szérum: kijavítja a photo-aging okozta bőrkárosodásokat. Feltölti nedvességgel a bőrt. Halványítja a pidmentációkat. Csökkenti a pórusok méretét.

Nutri-Peptide Kiegyensúlyozó hidratáló krém: Gátolja az 5-alfa reduktáz enzim működését. Kiegyensúlyozza a faggyúmirigyek működését. Hidratálja a bőrt. Megakadályozza a bőr olajos átcsillogását. Gátolja a photo-aging kialakulását. Elősegíti a bőr folyamatos megújulását. Megakadályozza a pórusok eltömődését.