kozmetika kozmetikus csepel XXI. ker cukorpaszta tisztítás nyomkodás gyantázás szemöldökszedés szempillafestés szempillahosszabbítás krém GIGI

Mikrodermabráziós kezelés – bőrcsiszolás

A mikrodermabrázió, más néven bőrcsiszolás az egyik leghatékonyabb módja a hámréteg elhalt szarusejtjeinek koptatására. Ez egy manuális eljárás, mely nem fájdalmas és eredményes. A hámréteg legfelső része folyamatosan károsodik, amennyiben ezek a bőr felszínén maradnak, elzárják a levegő és egyéb hatóanyagok útját a lejjebb lévő sejtek felé. Ezen tudunk segíteni a mikrodermabrázióval! A bőr átjárhatóvá válik, könnyebben szívódnak fel a kozmetikumok, eredményesebbek lesznek a kezelések is. A mikrodermabrázió nagyon-nagy segítség a problémás bőröknél is. Mivel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, a faggyúmirigyek eldugaszolt kivezető nyílásai is szabaddá válnak, így kevesebb mitesszer és pattanás keletkezik.
Sikeresen kezelhetjük a pattanás utáni hegeket illetve hatékonyan alkalmazzuk pigment hibák, öregségi foltok, műtéti hegek eltűntetésére, halványítására. Revitalizáló, feszesítő, bőrfiatalító kezelésként is használjuk.

A kezelés már egy alkalom után is látványos, de kúraszerűen alkalmazva hetente egy alkalommal javasolt, a bőrproblémától függően öt-tíz héten át. A későbbiekben javasolt havonta egyszer megismételni. A bőrcsiszolás után kihasználva a bőr kiváló átjárhatóságát a bőrtípusnak megfelelő pakolást alkalmazunk, hogy megfelelően kezeljük a problémát.

A mikrodermabráziós kezelés hatásai:

  • a sejtképződés felgyorsul
  • hatóanyag felvétel javul
  • helyileg felgyorsul a mikro keringés az erekben
  • kollagén és elasztin fokozódik
  • a bőr egyetlen kezelés után feszesebb és rugalmasabb lesz
  • a bőrszín egyenletesebbé válik, a pigment foltok optikailag halványabbnak látszanak
  • csökken a ráncok mélysége.