kozmetika kozmetikus csepel XXI. ker cukorpaszta tisztítás nyomkodás gyantázás szemöldökszedés szempillafestés szempillahosszabbítás krém GIGI

Glycopure AHA hámlasztás

Gyümölcssavas hámlasztás

Annak idején, a régi-régi Egyiptomban élt egy királynő, Kleopátra, akinek legendás szépségét azóta is sok irodalmi és művészeti alkotás örökítette meg. Ezt a szépséget ő részben valószínűleg a természettől kapta, de bizonyára nagyban hozzájárult megőrzéséhez az, hogy a legenda szerint szamártejes fürdővel ápolta bőrét. A tej jelentős fehérje-, vitamin- és ásványi anyag tartalma tehette Kleopátra bőrét üdévé,  bársonyossá és fiatalossá.
A legutóbbi években indultak kutatások az alacsony AHA- tartalmú, de mégis hatékonyan és minimális kockázat mellett látványosan hámlasztó, bőrmegújító készítmények kikísérletezésére. A Gigi e termékcsaládjának újdonsága, hogy az AHA mellé az A-vitamin (a retinol) került amely sejtosztódást elősegítő hatásával felerősíti a készítmény bőrfiatalító hatását.

Ez a tudományosan kifejlesztett összetétel biztosítja, hogy a Gigi Glycopure termékcsaládjának tagjai szembetűnő ránctalanító, bőrfiatalító hatásukat maximális bőrvédelem mellett, a mellékhatások minimalizálásával fejtsék ki. A termékcsalád hatékonysága a szalonkezelés és a házi használatra szolgáló anyagok együttes alkalmazásával biztosítható.