kozmetika kozmetikus csepel XXI. ker cukorpaszta tisztítás nyomkodás gyantázás szemöldökszedés szempillafestés szempillahosszabbítás krém GIGI

GIGI Quadro Time Machine – 6 szintü fiatalítás

EGY NÉGYFUNKCIÓS KEZELŐGÉP, AMELY VISSZAFORGATJA AZ IDŐ KEREKÉT. AKÁR EGY ÉVTIZEDET IS FIATALODHAT 4-6 KEZELÉS UTÁN! MÉG HOGY AZ IDŐT NEM LEHET MEGÁLLÍTANI?!

De igen! Mindenki vágya, hogy megállítsa az öregedés folyamatát, és hogy fiatalabb legyen.

A GIGI bemutatja forradalmian új innovációját a GIGI Quadro TIME MACHINETM-t. A négyfunkciós szúrás és vágásmentes kezelőgépét, amely már az első alkalommal feltölti a bőrt, hatékonyan kezeli az idő okozta látható jeleket és nemcsak megállítja, de több kezeléssel visszaforgatja az idő kerekét….

A Quadro egy négyfunkciós készülék:

1., Dinamikus vízsugár peeling:Szuperszonikus sebességgel áramló víz és levegő keverékével, mint egy apró, hűs gőzborotva peelingezi le a bőrt. javul a bőr hatóanyag felszívó képessége, beindul a sejtregenerálódás, a víz hatásának köszönhetően csökken a ráncok mélysége. A peelingezéssel egyidőben nyirokmasszázst is végezhetünk.

2., Tűnélküli mezoterápia: Mezo tollal és golyós applikátorral.

A mezzo toll segítségével ideiglenes pórusokat hozunk létre, majd a golyós applikátorral speciális szérumokat juttatunk a sejtekbe.

3., Y – LIFTING: Két kezelés egy időben. A kezelőfej izom stimulációt végez, miközben mélyre juttatja a hatóanyagokat. Az arckontúrok megemelkednek, a ráncok kisimulnak, a bőr visszanyeri fiatalos feszességét

4., SPRAY FUNKCIÓ: Hidratálás, hűtés, nyugtatás. A hidratáló koncentrátum üdévé, frissé varázsolja bőrét, tökéletesen kiegészítve a kezelés hatékonyságát.

Minden kezelés alapvető eredménye:

A bőr fiatalítása, feszesítése, ránctalanítása. A különböző speciális termékekkel személyre szabott hatást válthatunk ki. Pl.: bőrnyugtató kezelés érzékeny rozáceás bőrre, halványító kezelég pigment foltos bőrre, gyors szépítő kezelés, hajhagyma stimuláló kezelés, stb.

A kezelés ára:

Egy teljes kezelés ára 25.000 Ft.

Őszi-téli akciónk keretében az első kezelés ára mindösszesen 19.000 Ft.

4 alkalmas bérlet vásárlása esetén az 5. kezelést ajándékba adjuk.

 

Amennyiben csak egy-egy speciális részkezelést szeretne igénybe venni az árak a következőek:

Dinamikus vízsugár peeling: 5.500.- / alkalom
Dinamikus vízsugár peeling + tűnélküli mezoterápia: 18.000 .- /alkalom
Y-lifting: 7.000.- / alkalom
Hajhagyma stimuláló kezelés: 7.000.- / alkalom

 

Az akciós bérletvásárlás a részkezelésekre is vonatkozik, tehát ha bármelyik részkezelésre 4 alkalmas bérletet vált az 5. alkalom ajándék.