kozmetika kozmetikus csepel XXI. ker cukorpaszta tisztítás nyomkodás gyantázás szemöldökszedés szempillafestés szempillahosszabbítás krém GIGI

Carboxy terápia

Carboxy terápia = Szén-dioxidos terápia

A bőr oxigénnel történő feltöltése összetett feladat. Japán tudósok kifejlesztettek egy olyan rendszert, amely a test saját erőforrásait használja fel a cél elérésében. Ennek a rendszernek a fő komponense a szén-dioxid, amely behatol a bőrbe, és növeli a bőrsejtek oxigénellátását. Amikor nő a bőrben a szén-dioxid szint a hemoglobin ezt érzékeli, és ennek hatására több oxigént ad le. A megnövekedett oxigénszint javítja a bőr összes funkcióját. A Carboxy terápia az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb kezelés a modern professzionális esztétika területén. Kozmetikai szempontból használható bőrfiatalításra, feszesítésre , heg gyógyításra (akne utáni hegekre), cellulit és stria kezelésre, szem alatti karikák csökkentésére, egyenletren bőrfelszín kezelésére, különféle anti-aging kezelések kiegészítésére.

Szén- dioxid élettani hatása a bőrre: 

  • Értágító –> javul az artériás-, vénás- és a nyirokkeringés, ezért erősíti a kapilláris falakat, és elősegíti a véredények regenerálódását.
  • Nő a szövetek oxigén tartalma
  • Gyulladásgátló és erősíti a bőr immunrendszerét, elősegíti a gyulladások megszűnését és csökkenti a hegesedés kockázatát
  • Pozitív hatást gyakorol a hialuronsav, az aminosavak és a poliszacharidok szintézisére, a kollagén rostok regenerálódására                (megújulás és rehabilitáció)
  •  Antioxidáns sejtvédelem

 

Kinek és mire ajánlom a Carboxy terápiát?

MINDENKINEK ! 

A ráncok és finom vonalak csökkenésére (ránctalanításra), bőrmegereszkedésre(bőrfeszesítésre), rosacea és érrendszeri elváltozásokra, szeplőkre, aknéra, pattanás utáni hegre, lassú bőrregeneráció esetén, sápadt- színtelen bőrre, a fény általi és biológiai öregedés kezelésére, invaziv kezelések utáni bőrreakciók csökkentésére. (invazív = az az orvosi eljárás, melynek során a testbe vágás vagy szúrás által behatolnak)