kozmetika kozmetikus csepel XXI. ker cukorpaszta tisztítás nyomkodás gyantázás szemöldökszedés szempillafestés szempillahosszabbítás krém GIGI

3D műszempilla

Neked is lehet hosszú és sűrű szempillád!!!

Új dimenzió szemei számára!


A Szempillahosszabbítás más néven tartós szempilla hosszabbítás, szálankénti műszempilla vagy

3D műszempilla.

A szempillahosszabbítás azoknak ajánlott, akik szempilláikat tartósan dúsabbá, hosszabbá, íveltebbé szeretnék tenni. A tartós szempilla hosszabbítás általában 3-4héten keresztül varázsolja érzékivé, csábossá tekintetét.

A műszempillák széles választéka lehetőséget ad természetes hatású, illetve attraktív, extrém hatás elérésére is. Egy szemre több különböző méretű 3D műszempilla kerül felhelyezésre. Megfelelő méretű szempillák kiválasztásával különlegesen természetes hatás érhető el. Avatatlan szem észre sem veszi, hogy műszempillát viselnek. Emellett a 3D műszempillák szinte súlytalanok, így viselőjüknek is rendkívül kényelmes, szinte észrevehetetlen.

A szálankénti szempilla hosszabbítással, 2 óra alatt látványosan ki lehet emelni a vendég szemének természetes szépségét. Az eljárás lényege, hogy a vendég saját pilláihoz illesztjük egyenként a természetes pillákhoz megtévesztésig hasonló műszempillákat, egy speciális orvosi ragasztó segítségével. A ragasztó nem érintkezik a bőrrel és nem károsítja a saját szempillákat így az allergia kockázata minimálisra csökken. A szempillák természetes cserélődése miatt körülbelül 3-4 hetente ajánlott a töltés,ahol újabb szálakat helyezünk fel, pótolva a kihullottakat.

Kérjük, olvassa el az alábbi információkat a 3 D-s szempillákról:

• A pillák szintetikus anyagból készülnek, természetes ívűek, mint a valódi szempillák.

• Céljuk, hogy sűrűbbé, telítettebbéés hosszabbá váljanak a szempillák.

• Felrakásuk fájdalommentes.

• Karbantartásuk, utántöltésük 3-4 hetente szükséges.

• A szempilla meghosszabbítás élettartama nagyban függ az egyén természetes szőrcserélődési ciklusától.

• Felragasztás után 48 órán át nem érheti víz a pillákat.

• Felragasztás után 2 napig az úszást, a szaunát, a gőzfürdőt, a kozmetikai gőzt és a meleg vizes arcmosást kérjük mellőzni szíveskedjen.

• Ne dauerolja, vagy göndörítse szempilláit (sem felragasztás előtt, sem felragasztás után).

• Szempilla-festést a felragasztást megelőzően kell elvégezni.

• Sminklemosáshoz kizárólag olajmentes lemosó használható, mert az olaj oldhatja a ragasztót.

• Ne használjon vízálló szempilla spirált. A hosszabb élettartam elérése érdekében használjon speciális szempilla spirált és ápoló szereket (fedőréteg, vitaminos tápláló).

• Ne használjon sminklemosót a szempillákon. Ma már kaphatók szepilla samponok,melyeket kifejezetten erre terveztek.

• Ne dörzsölje szemét.

• Mindig finoman törölje szárazra szemét a tisztítás után.

• Ne szaunázzon, és ne járjon gőzzel kombinált kozmetikai kezelésekre minden nap.

A szempillahosszabbításban mit jelentenek a D-k?


Eredetileg Szálas szempilla hosszabbítás, dúsítás volt az elnevezése, hiszen szálanként kerül applikálásra. Minden egészséges, erős, természetes saját pillára 1 db műszál.

A 3D szempilla hosszabbítás egy fantázia név, hiszen meghosszabbítjuk, vastagítjuk, illetve módosítunk a természetes pilla ívén a műszálak segítségével igény és lehetőség szerint. A 2013.-ban bereklámozott 4D szempilla hosszabbítás esetében a 4. dimenzió az IDŐ volt. Ezek a pillák, a forgalmazó állítása szerint, porózusabbak, könnyítettek, üregesek, tehát jobb és tartósabb tapadást ígértek. Azonban ez a promóció teljesen megfoghatatlan, ellenőrizhetetlen volt, és a gyakorlat sem mutatott eltérést a 3D és a 4D műszempillák között. A régebbi értelembe vett, elterjedt megnevezések szerinti 3D és 4D műszempillák esetében sem technikában, sem a kellékek anyagában nem létezett semmilyen különbség.

Egyébiránt ma már valóban létezik „könnyített” műszempilla, ezek a különböző Flat pillák, és nagyon kíméletesen lehet alkalmazni őket az alapépítés során.

Tehát egészen egyszerűen MINDEN LEHETSÉGES SAJÁT SZEMPILLÁRA felragasztásra kerül egy választott hosszúságú, vastagságú és ívű műszempilla, esetenként ez körülbelül 2-300 db-ot jelent, így épül fel egy (1:1 metódussal készült) KLASSZIKUS 1D szálas szempilla hosszabbítás!

Duplázott technikával épült pillasorok: (2:1 módszerrel applikált pillasorok):

Ez a szett ajánlott azoknak, akik szeretnének dúsabb pillasort a saját adottságaikhoz képest.

Ennél az applikációs technikánál minden lehetséges saját szempillára 2 db vékony-ultra vékony műszál kerül felragasztásra. Ez mennyiségben körülbelül 4-500 db-ot jelent.

Az eredmény nagyon dús, lehetőség van hosszabb, látványosabb pillasor felépítésére az eredmény pedig tartós, kényelmes, hosszútávon is bátran viselhető. Lehetőség van színes pillákkal való dúsításra is, mellyel kiemelhető a szemszín, és játékosságot kölcsönöz az egyébként is lenyűgöző pillasornak.

 

Volumetechnika , vagyis az Extrém dúsítási lehetőségek tárháza: (3:1, 4:1, 5:1, 6:1, stb. módszerrel épített extrém dúsított pillasorok):

A dúsítás jelenlegi magasiskolája, ahol különlegesen, szabad szemmel is jól láthatóan vékony,abszolút könnyített szálakból felépített pillasorok készülnek! Minden saját szempillára akár 3-4-5-6 szál is felragasztásra kerülhet /természetesen ezeket nem egyenként applikáljuk, hanem speciális technika segítségével egyszerre vesszük fel az applikálni kívánt mennyiséget/ és ebből adódik a D-k száma, azonban ezek olyan vékony és könnyű műszálak, hogy még így is csak a hagyományos műpillák súlyával, vagy annál kevesebbel terhelik meg a saját szempillát. Az elkészült pillasor dúsnál is dúsabb, gyakorlatilag érezhetetlen, tökéletesen terül és követi az épített ívet, helyes illesztés és ragasztóhasználat esetében egyáltalán nem nehezíti el a saját pillákat, ezt a szettet alapvetően természetes hosszban ajánlom, azonban van lehetőség kifejezetten látványos pillasor építésére is.